پرسش‌های متداول | آخرین اخبار | فروشگاه اینترنتی آب تسنیم
آخرین اخبار
آخرین اخبار
رئیس جهاد دانشگاهی گفت: تا پایان برنامه ششم باید ۸۵ درصد از صنعت حمل و نقل ریلی و تامین آب و آب‌شیرین‌کن‌ها داخلی‌سازی شود.
به گزارش ایسنا:
دکتر حمیدرضا طیبی در دومین دوره تجلیل از برترین‌های پژوهش و فناوری که در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و معماری برگزار شد، با تبریک هفته وحدت و ولادت امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: همواره این صحبت که کشور باید دارای اقتدار دفاعی و اقتصاد دانش بنیان باشد از سوی مسؤولان مطرح می‌شود ما در جهاد دانشگاهی برای الگوسازی توان کشور در توسعه علمی و فناوری، در پیش‌گرفتن برنامه‌های توسعه جهاد و اینکه تلاش کنیم همه واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور چه در حوزه علم و چه در حوزه فناورانه کارهای شاخص داشته باشند، برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داده‌ایم که امیدواریم در افق ۱۴۰۴ الگوی خوبی را به جامعه ارائه دهیم.
رییس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه برنامه پنجم توسعه در حال اتمام است و جهاد شروع به اجرای برنامه ششم کرده است، گفت: مشکل اساسی در اجرای برنامه مربوط به منابع مالی می‌شود. پروژه‌ها بر اساس نیازهای ملی و مزیت‌های استانی تعریف شده‌اند. یکی از راه‌های تامین منابع این است که اجرای پروژه‌های "پژوهشی و فناورانه" به صورت توامان انجام می‌شود که این توان در جهاد ایجاد شده و بسیاری از افراد دلسوز که علاقه به توسعه کشور دارند ریسک را قبول کردند و با جهاد قرارداد بستند جهاد نیز پاسخ خوبی به ریسک پذیری آنان داده و کارهای موثری را انجام داد.
وی ادامه داد: فعالیت‌های خوبی که در بخش صنعت انجام داده‌ایم به واسطه ریسک پذیری معقول مدیران بوده است. البته هنوز در کشور اراده لازم برای توسعه فناورانه وجود ندارد که این مسئله موجب می‌شود ما از کشورهای دنیا که به سرعت در حال سپری کردن مسیر علم و فناوری هستند عقب بمانیم.
طیبی اظهار کرد: ما بیشتر به دنبال اخذ ماموریت هستیم که البته با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تعیین نقش جهاد در نقشه جامع علمی کشور، هفت ماموریت به جهاد دانشگاهی ابلاغ شد.
رئیس جهاد دانشگاهی افزود: در واقع برنامه نقش جهاد در نقشه جامع علمی کشور تدوین شده که از جمله ماموریت‌های آن‌ می‌توان به انتقال تکنولوژی در پروژه‌ها و تشکیل سازمان توسعه‌ای جمهوری اسلامی اشاره کرد.
وی همچنین با بیان اینکه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حساب مشترکی را ایجاد کردیم که تعدادی طرح مشترک مورد نیاز را اجرا خواهیم کرد، گفت: در این راستا با مشکلی مبنی بر عدم تحقق جدول ۱۴ برای تامین منابع مالی مواجه شدیم که البته به دنبال حل آن‌ هستیم.
طیبی با اشاره به اینکه در پی گنجاندن سه بند در برنامه ششم توسعه جهت تحقق نقشه جامع علمی کشور هستیم، اظهار کرد: تا پایان برنامه ششم باید ۸۵ درصد صنعت حمل و نقل ریلی ساخت داخل باشد و همچنین ۸۵ درصد تامین آب و آب‌شیرین‌کن‌ها داخلی سازی شود. هم اکنون ۵۴ آب شیرین‌کن بدون امتیاز انتقال تکنولوژی وجود دارد که این مسئله قابل قبول نیست.
نظام ملی نوآوری اشکالات زیادی دارد
طیبی در ادامه نقاط قوت و ضعف موجود در مسیر پیش روی دستیابی به توسعه را مورد اشاره قرار داد و گفت: از نقاط قوت می توان به فرهنگ جهادی، باور به درست بودن راه، تلاش برای حرکت در این مسیر، عدم انحراف از مسیر و حمایت معنوی مسؤولان و حمایت تعدادی از مسؤولان در عمل اشاره کرد
رئیس جهاد دانشگاهی افزود: همچنین ازدیاد تعداد گروه‌های پژوهشی ، عدم اراده ملی در عرصه عمل برای دستیابی به پیشرفت و این که به شدت در تمام عرصه‌هاسیاست زده شده‌ایم که موجب می‌شود نتوانیم برنامه ریزی بلند مدت داشته باشیم سبب شده در را به روی دنیا برای توسعه علم و فناوری ببندیم البته این مسئله به عنوان گشایش بی مهابای درهای کشور نیست. با توجه به اینکه برای تبدیل علم به ثروت باید مسیر زیادی را طی کرد که ااز طریق تقسیم کار درست بین نهادها محقق می‌شود به نظر می رسد کسی به طور جدی دنبال این مسئله نیست و همچنین مشخص نبودن فعالیت‌های علمی و فناورانه کشور از مشکلات سر راه توسعه علمی محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: از طرفی نداشتن آزمایشگاه‌های مرجع کنترل کیفیت که موجب شده افراد به دلیل مزیت‌های خارجی در برابر تولید داخل بایستند و عدم ریسک پذیری مدیران از مشکلاتی است که نقاط ضعف ما در مسیر دستیابی به پیشرفت است.



نظرات جدید از پروفسور کردوانی در خصوص بحران آب
 الان خانه من که قبلا یک طبقه بود 10 طبقه شده است. شهرداری پول تراکم می گیرد از سویی وزارت نیرو هم به جای مخالفت با شهرداری به دلیل اینکه منابع آبش تمام شده است، شهرداری را به انجام این کار تشویق می کند به دلیل اینکه به فکر پول است.
 
در واقع از ساخت و ساز، شهرداری و وزارت نیرو پول می گیرند؛ شهرداری پول تراکم می گیرد و وزارت نیرو از سه انشعاب پول می گیرد، یکی وصل کردن انشعاب آب که بسیار گران است، دومی هم  وصل کردن فاضلاب و الان 70% قبض آب شما برای فاضلاب است. پس ساخت و ساز بیشتر یعنی پول گرفتن بیشتر.
نها راه‌حل بحران‌آب تهران ساخت‌ راکتور اتمی کنار دریای‌خزر است.
 
✅ من خودم در استرالیا منطقه ای را دیدم که میزان باراندگی در آن اندازه تبریز بود اما در آن هیچکسی به حیاط خانه خود آب نمی داد. در آنجا گیاهانی کاشته بودند که آب کمتری مصرف کنند و از آب باران برای آبیاری آنها استفاده می کردند. 


بحران آب در ایران
سخت است تصور کنید زندگی بدون دسترسی به مقادیر کافی آب شیرین، اما در برخی از نقاط جهان، به ویژه در شرق میانه، که در حال تبدیل شدن بیشتر از یک امکان از لحاظ نظری نگران کننده است، به عنوان تغییرات آب و هوا، مهاجرت دسته جمعی، تخریب محیط زیست، خشکسالی و سیاسی بی ثباتی - در میان مسائل دیگر - را استفاده و مدیریت کاهش منابع آب چالش افزایش است.
نه کم اثر خفقانآور سال تحریم های بین المللی - - منظور کاهش آب در حال حاضر به دریافت برخی از توجه جدی آن را یک مسئله ویژه در ایران، که در آن تعدادی از مشکلات است.
به عنوان کاوه مدنی، کارشناس سیاست محیط زیست در کالج امپریال لندن، توضیح می دهد، سه دلیل اصلی برای منابع آب سرعت در حال کاهش ایران، "یکی بودن رشد سریع جمعیت" وجود دارد.
او می گوید: "در کمتر از دو دهه جمعیت ایران دو برابر علت دوم بخش کشاورزی ناکارآمد است آن را در طول سال جنگ با عراق و پس از آن در طول تحریم برای ما بسیار مهم است بنابراین طبیعی به بود... واقعا در مورد خودکفایی غذایی و در دسترس بودن مواد غذایی در این کشور است. و علت سوم که سوء مدیریت نگران است. "
"آب نیز به بسیاری از چیزهای مرتبط و مگر ما درک و قدردانی ارتباط است و این پیچیدگی، ما می توانیم این بحران را حل نمی کند،" او اضافه می کند.
و یک بحران است دقیقا همان چیزی است که تبدیل شدن، مدنی توضیح می دهد: "رودخانه ها و دریاچه در حال رفتن یکی پس از دیگری خشک، ما در حال از دست دادن تالاب ها، ما شاهد فرونشست زمین، ما شاهد بیابان زایی، که واقعا غمگین"
اما به عنوان ایرانیان تماشای بدن مورد علاقه خود را از آب ناپدید می شوند، چاه های خود را خشک و به نوبه خود زمین های کشاورزی خود را به گرد و غبار است، درک حال رشد است که به منظور جلوگیری از هر گونه تهدید اگزیستانسیالیستی در سال های آینده، این کشور نیاز به ریشه نگرش خود تجدید نظر وجود دارد به استفاده از آب. دولت در حال به معرفی برنامه های به حفظ و مدیریت آب موثر تر - به خصوص در بخش کشاورزی - در حالی که با استفاده از رسانه های اجتماعی برای هشدار به مردم به این مشکل است.
این اقدامات اثبات موثر است؟ و آیا آنها هر درس را برای دیگر کشورها انجام در این بخش به طور فزاینده خشک جهان؟


آب شیرین کن بسیار ارزان
یک پژوهشگر مکزیکی دستگاهی بسیار ارزان برای شیرین سازی آب ابداع کرده است که می توان با استفاده از آن آب شور دریا را برای میلیون ها نفر قابل شرب کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر خورخه آنتونیو لچوگا مبدع این دستگاه گفت:  این دستگاه در واقع سانتریفوژهای اسمزی معکوس است که انرژی کمتری مصرف می کند. این سانتریفوژها فضای کمی برای نصب اشغال می کنند، و هزینه های کمتری از جمله در زمینه مصرف انرژی دارند و بنابراین اقتصادی ترند. وی گفت هزینه تولید این دستگاه در مقایسه با دیگر روشهای شیرین سازی آب ارزانتر تمام می شود.
  منبع: تابناک

آب شیرین کن خورشیدی از نوع PV-RO
 با استفاده از دستگاه آب شیرین کن خورشیدی از نوع PV-RO و فراگیر شدن این طرح، آب شرب همه روستاهای جزیره به این روش تامین می شود.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا؛ مشاور سازمان منطقه آزاد قشم در امور انرژی های برگشت پذیر با اعلام این خبر، افزود: فناوری PV-RO که ترکیبی از شیوه تصفیه آب اسمز معکوس و پنل های خورشیدی است، مقرون به صرفه ترین فناوری از نوع خورشیدی است.

ˈکسرا حکمتˈ ، با بیان اینکه هر یک از آب شیرین کن های خورشیدی به آسانی قابل حمل و نقل است، در خصوص روش کار این دستگاه ها گفت: آب مورد استفاده در فناوری PV-RO آب های دارای سختی کم، همچون آب باران و آب چاه است که در مناطقی مانند روستاهای جزیره قشم یافت می شود و بسته به سختی آب، هر دستگاه توانایی تولید روزانه یک تا پنج متر مکعب آب تازه و فاقد آلودگی دارد.

بر اساس گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، فناوری PV-RO به دلیل برخورداری از ویژگی حمل آسان، از قابلیت بالایی در زمان های بحران مانند سیل، زمین لرزه و آتش سوزی برخوردار است و برای نخستین بار در کشور، از سوی پژوهشگاه نیروی وزارت نیرو به صورت پایلوت در جزیره قشم آزموده می شود.
تصفیه آب در کارخانجات صنعتی ، سازمان و صنایع
تصفیه آب در کارخانجات صنعتی چون قند ، شکر ، نساجی ،پرورش ماهی ، فولاد و صنایع آرایشی و بهداشتی به دلیل اهمیت آب به خلوص بالا سیستم اسمز معکوس پیشنهاد می گردد این سیستم علاوه بر قابلیت کنترل املاح معدنی و مفید آب در جهت حذف ناخالصی ها اقدام می نماید
در سیستم سختی گیر رزینی به دلیل حذف کاتیون هایی چون کلسیم و منیزیم و تبدیل به سدیم استفاده .و کاربرد محدود تری خواهد داشت  این سیستم عموما جهت پکیج ها ، برچ های خنک کننده و دیک های بخار استفاده می گردد و کاربرد شرب و آشامیدنی نخواهد داشت


از کدام  آب معدنی استفاده نکنیم؟!

آب معدنی‌هایی که در فروشگاه‌های عرضه مو‌‌اد غذایی و آشامیدنی در معرض حرارت و در زیر نور آفتاب داغ نگهداری می‌شوند مشکل مصرف دارند و مردم توجه داشته باشند از این آب معدنی‌ها استفاده نکنند.

علی اکبر کمالی اردکانی، کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این مطلب گفت: در مورد تاریخ مصرف آب معدنی‌ها اگر این آب معدنی‌ها در معرض حرارت نباشد مصرف آن‌ها تا یک سال هم مانعی ندارد؛ اما اگر در شرایطی نگهداری و عرضه شوند که تحت تاثیر مستقیم حرارت باشند حتی قبل از 6 ماه هم غیرقابل مصرف هستند.

وی افزود: مردم باید توجه داشته باشند از این آب معدنی‌ها استفاده نکنند، زیرا مواد نفتی پس از جدا شدن در آب و مصرف محتویات آن، افراد را دچار بیماری‌های خطرناکی همچون سرطان می‌کند. ترکیبات شیمیایی موجود در بطری‌های پلاستیکی بیشترین تاثیر خود را بر غدد چربی و لنفاوی می‌گذارد و در برخی بافت‌های بدن، باعث بروز تومور می‌شود.

این کارشناس صنایع غذایی گفت: برخی فروشندگان برای بازارگرمی، آب‌ معدنی‌ها را در معرض دید مشتری و زیر نور آفتاب می‌چینند؛ اما این کار به شدت بر کیفیت آب‌ معدنی تأثیر منفی می‌گذارد. بسته‌بندی آب‌های معدنی و آشامیدنی، جزو مناسب‌ترین و سالم‌ترین نوع بسته‌بندی‌ها است و چنانچه بطری‌های آب معدنی در شرایط عادی نگهداری شوند، خطری مصرف‌کننده را تهدید نمی‌کند. ولی نگهداری این بطری‌ها در زیر نور آفتاب، یا یخ زدن آب در آن‌ها برای سلامتی مضر است.
کمالی اردکانی خاطرنشان کرد: برخی افراد بطری‌های آب معدنی را در فریزر می‌گذارند تا یخ بزند. سپس هنگام بیرون رفتن از منزل آن را برمی‌دارند تا بتوانند آب خنک بنوشند. در حالی که این کار برای سلامتی بدن ضرر دارد چرا که طراحی اولیه بطری‌های پلاستیکی به نحوی است که در صورت انجماد آب در آن‌ها، در اثر بروز تغییراتی در پلیمرهای این ظروف، مواد مضری وارد آن‌ها می‌شود. لذا باید از انجماد آب‌ها در این بطری‌ها خودداری کرد. این ظروف صرفاً برای نگهداری آب در درجه حرارت یخچال (0 تا 4 درجه سانتی‌گراد) طراحی شده‌اند؛ به عبارتی طراحی آن‌ها برای شرایط سرد و خنک است، نه انجماد.

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در ادامه اظهارداشت: اگر بطری‌های پلاستیکی در معرض آب جوش قرار گیرند، مواد شیمیایی مضر آن 55 برابر حالت معمولی آزاد می‌شوند. هر چند که این بطری‌ها در شرایط مناسب نگهداری، ضرری ندارند، ولی سعی کنید در مواقعی که به شیشه آب دسترسی ندارید (مثل بیرون منزل) و در مواقع ضرورت، از این بطری‌های پلاستیکی استفاده کنید. استفاده مداوم و همیشگی از بطری‌ها توصیه نمی‌شود، زیرا نوشیدن آب از بطری‌های پلاستیکی، خطر داخل شدن مواد شیمیایی سمی به درون بدن را تا 70 درصد افزایش می‌دهد.
وی در پایان گفت: ماده شیمیایی «بیسفنول» آزاد شده از این بطری‌ها، سیستم هورمونی افراد را مختل می‌کند و در نتیجه روی اندام‌ها و توانایی‌های تولید مثلی تأثیر نامطلوب دارد. همچنین به مغز آسیب می‌رساند و سبب بروز بیماری‌های قلبی، سرطان، چاقی و دیابت می‌شود.
منبع: پارسینه

 جهت اطلاع از سیستم های اسمز معکوس  در لینک زیر اطلاعات مورد نظر خود را دریافت نمایید



پرتکرارترین پرسش‌ها
فروشگاه
فروشگاه ،سفارشات ...
لیست خدمات و فعالیت ها
تصفیه آب صنعتی،آب شیرین کن صنعتی،دستگاه آب شیرین کن صنعتی،سیستم اسمزمعکوس(RO)، فروش دستگاه تصفیه آب صنعتی در ظرفیت های مختلف،دستگاه اسمزمعکوس(RO)،تصفیه فاضلاب،تصفیه وبازیافت پساب های شهری وصنعتی،تجهیزات تصفیه آب صنعتی،اسمزمعکوس(RO)،اولترا فیلتراسیون(UF)،نانو فیلتراسیون(NF)، ممبران تصفیه آبBW30-400 ...
روش پرداخت
تماس با ما
تماس با مدیریت سایت آب تسنییم ...
مقالات در مورد صنعت آب و فاضلاب
مقالات,مقاله در مورد صنعت آب و فاضلاب و سیستم های حرارتی و برودتی ...
راهنمای خرید و ثبت سفارش
راهنمای خرید و ثبت سفارش از سایت آب تسنیم ...
ضمانت و کیفیت کالا
هدف ما ارائه خدمات و تامین قطعات و تجهیزات با همکاری شرکت های معتبر داخلی و خارجی وتضمین کیفیت کلیه اجناس و کالاها می باشد ...
دانستی های آب
آیا شما هم مانند بسیاری از مردم نگران حذف املاح مفید موجود در آب به وسیله دستگاه تصفیه آب هستید؟ آیا گمان می‌کنید وجود یک فیلتر جهت افزودن املاح معدنی مفید به آب تصفیه شده ضروری است؟ آیا فکر می‌کنید آب‌های معدنی، علاوه بر تامین آب مورد نیاز بدن، مواد و املاح مفید معدنی را نیز برای بدن ما به ارمغان م ...
دانلود نرم افزار های RO
دانلود نرم افزار های RO ...
شیوه های ارسال
تحویل به موقع در محل و روش های ارسال کالاهای خریداری شده ...
پرسش های متداول
پرسش های متداول ...
ثبت نام همکاران و فروشندگان
ثبت نام همکاران و فروشندگان در سامانه آب تسنیم ...
درباره ما
معرفی شرکت آب تسنیم و تاریخچه شرکت ...
قوانین و مقررات و ثبت شکایات
قوانین و مقررات و ثبت شکایات ...
آخرین اخبار
تصفیه آب صنعتی،آب شیرین کن صنعتی،دستگاه آب شیرین کن صنعتی،سیستم اسمزمعکوس(RO)، فروش دستگاه تصفیه آب صنعتی در ظرفیت های مختلف،دستگاه اسمزمعکوس(RO)،تصفیه فاضلاب،تصفیه وبازیافت پساب های شهری وصنعتی،تجهیزات تصفیه آب صنعتی،اسمزمعکوس(RO)،اولترا فیلتراسیون(UF)،نانو فیلتراسیون(NF)، ممبران تصفیه آبBW30-400 ...
جواب یا پرسش خود را پیدا نکردید؟
روش‌های ارتباط با ما
تماس تلفنی
۳۲۳۵۸۲۶۷ - ۰۳۵   ،   ۴۲۲۶ ۸۵۸ ۰۹۱۳